Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΙΚΗΣ


Παρασκευή 17-12-2010 Ωρα 19:00 Στο Δημοτικό θέατρο
Τα παιδιά του Α' Νηπιαγωγείου Ληξουρίου με πρωτότυπο και εκφραστικό τρόπο θα μας αφηγηθούν «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες ».
Σάββατο 18—12-2010 Ώρα 18:30 Ισόγειο Δημοτικού Θεάτρου
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη καλλιτεχνική του πορεία στο νησί μας, ο Νίκος Γαρμπής ολοκληρώνει τον κύκλο των ατομικών του εκθέσεων για το 2010 στην Παλική.
Κάτω από τον τίτλο « Πέτρες Αγγέλων » ο σχεδιαστής εγκαινιάζει την τελευταία του έκθεση για φέτος, στο Δημοτικό Θέατρο Ληξουρίου . Ο σχεδιαστής σας περιμένει να θαυμάσετε και να μοιραστείτε μαζί του εμπειρίες από τον μαγικό κόσμο του κοσμήματος, την μόνη μορφή τέχνης που αγκαλιάζει το ανθρώπινο σώμα.
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 18:30 - 22:30
Κυριακή 11:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00 Δευτέρα 17:00 - 21:00
Ώρα 20:30 στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου
Φαντασμαγορική—μουσικοχορευτική παράσταση απ' τη σχολή χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου.
Κυριακή 19—12—2010 Ωρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο
Συναυλία με Ύμνους και τραγούδια απ' τη μικτή χορωδία της ΔΗ.Κ.Ε.ΙΙ. « Τζώρτζης Δελλαπόρτας » με συμμετοχή της παιδικής μας χορωδίας υπό την καλλιτεχνική Δ/νση του Αρχιμουσικού κ. Σπύρου Θεοτοκάτου.
Στο πιάνο συμμετέχει ο Μάκης Γεωργόπουλος Μια βραδιά μελωδική που θα ψάλλουμε όλοι μαζί.
Δευτέρα 20 12—2010 Ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο
Τα παιδιά από το « Καραβάκι » θα μας ταξιδέψουν Χριστουγεννιάτικα και θα μας θυμίσουν όμορφα και μαγευτικά την « Ιστορία της Γέννησης » που παραμένει επίκαιρη και πάντα στις καρδιές μας.
Τρίτη 21-12-2010Ώρα 19:00 στο Δημοτικό θέατρο
Τα παιδιά του Α' Νηπιαγωγείου θα παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση « Η αγέλαστη πολιτεία» των Αφών Κατσιμίχα και τον « Καρυοθραύστη». Τα παιδιά είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί. Έχουν όλα ταλέντο και εμείς οι μεγαλύτεροι, οι καλύτεροι θεατές και ακροατές γι αυτά.
Τετάρτη 22—12—2010 Ωρα 20:00 στο Δημοτικό θέατρο
Το Α' Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση « Ο Εγωιστής Γίγαντας » του μεγάλου ταλαντούχου Βρετανού λογοτέχνη Όσκαρ Γουάιλντ. Τα παιδιά εμπνευσμένα απ' το μεγάλο λογοτέχνη θα μας μεταφέρουν επί σκηνής επίκαιρα μηνύματα του έργου του.
Πέμπτη 23—12—2010 Ωρα 8:30 στο Δημοτικό θέατρο
«Η Μελωδία των Χριστουγέννων ». Μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική
και όχι μόνο __Με τον Τάσο στο πιάνο τη Θεοδώρα και τη Δήμητρα
στη φωνή, οι μαθητές της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου σας καλούν να ταξιδέψετε μαζί και να απολαύσετε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών. Ευχαριστούμε για την στήριξη σας!
Τιμή εισόδου: Μαθητές—Φοιτητές : 2,00 €
Ενήλικες : 4,00 €
Σάββατο 25—12—2010
Μεγάλη, Φωτεινή, αγιασμένη ημέρα των Χριστουγέννων
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Κυριακή 26—12—2010 Ωρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο
Η καθιερωμένη μεγάλη εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου υπό την καλλιτεχνική Δ/νση του Αρχιμουσικού κ. Δημοσθένη Μηνιάτη.
Θα τραγουδήσουμε μαζί τους τον ερχομό του 2011 και θα τους απολαύσουμε σε ξεχωριστές μελωδίες.
____________________________________________________________
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλικής (ΔΗ.Κ.Ε.Π) κ. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και ο ερχομός του 2011 πλησιάζουν.
Το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παλικής σας καλεί στις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις που ετοίμασε σε συνεργασία με τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού μας και άλλους φορείς.
Στις δύσκολες μέρες μας, η κατάνυξη και προσευχή στις εκκλησίες μας, ο απλός και ο λιτός διάκοσμος της πόλης μας και η μαγεία και η απόλαυση των εκδηλώσεων στο Δημοτικό μας θέατρο θα απαλύνουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και θα μας μεταδώσουν μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας και θα μας οπλίσουν με δύναμη και κουράγιο για ένα-2011-, ας ευχηθούμε καλύτερο από το 2010
Το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ,Ε.Π. τελειώνει τη θητεία του στις 31-12-2010.
Ευχόμαστε σ' όλους καλή χρονιά υγεία—χαρά—ευτυχία—δημιουργία και γρήγορη ανάκαμψη στη χώρα μας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας αυτή την τετραετία προκειμένου στον πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τόπου μας που τόσο αγαπάμε και τόσο υπερήφανοι νοιώθουμε γι αυτόν.
Ευχαριστούμε την Δήμαρχο Παλικής κ. Νόπη Αλεξανδροπούλου που πρόσθεσε το δικό της ξεχωριστό ύφος σ' αυτό που λέμε πολιτισμός του τόπου μας όπως και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, την γραμματέα της ΔΗ.Κ.Ε.Π. και το προσωπικό του Δήμου.
Ως μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π. συνεργαστήκαμε αρμονικά με σεβασμό έμπνευση και δημιουργικότητα και αποχωρούμε κρατώντας ευχάριστες αναμνήσεις και πολύτιμη εμπειρία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π. Σοφία Μαροπούλου—Ζαφειράτου
Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ εύχεται σε όλους τους Παλικισιάνους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και καλή επιτυχία στις γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου