Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



……….μαζί και πάλι
μες του κεφιού τη ζάλη

ΝΤΕΛΑΛΗΣ
Έφτασε πάλι η χαρά και ήρθε το Καρναβάλι
Ελάτε όλοι στη σειρά μες του χορού τη ζάλη
Ακούσατεεεε ακούσατεεεε μικροί τε και μεγάλοι
πως έφτακε του Ληξουριού το Καρναβάλι πάλι
Εφέτος ο Καρνάβαλος θα’ ναι Τροϊκανάκι
αλλά δεν φοβίζει εμάς του Δ.Ν.Τ το παιχνιδάκι
Αντιστεκόμαστε λοιπόν σε όλα τα παιχνίδια
με κέφι καρναβαλικό του σπάμε τα παΐδια
Γι’ αυτό σας περιμένουμε να’ ρθείτε στο Ληξούρι
να διασκεδάσουμε μαζί, να γίνει νταβαντούρι
Όσο για τους βουλευτάδες μας τους αποκοιμισμένους
αφού ήτανε «αδιάβαστοι» τους έχουμε  γραμμένους
Και κάνουμε καλή αρχή τούτο το Καρναβάλι
Δίχως σουβλάκια και κρασί μια και τα φάγαν … άλλοι!!!


Τσικνοπέμπτη 16/2

Ώρα 7:30μμ: Μαζοχτείτε ούλοι στο θέατρο και ποστιαστείτε για να γδείτε μία παράσταση παλαιά και νέα, που αφορά στο κάζο τση Ασημηνούλας, από το σύλλογο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ». Ομπαγέ ψυχή μου, παράσταση με σάτιρα, με τραγούδια, σουλάτσα και πολλά από κεια που ξέρετε…!!!!

Ώρα 8:00μμ: Η Τοπική Κοινότητα Χαβδάτων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Δώδεκα Απόστολοι» σε συνεργασία με τη   Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., οργανώνουν  ένα χορό με  το μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε.» για ατελείωτους μπάλους στο Δημοτικό σχολείο. Σας περιμένουμε να σαρτοκοπήσετε.

Ώρα 9:30 μμ: Αποκριάτικος μπάλος στο κέντρο «Απόλαυση» στου Μουρελάτου  από τσου μαθητές του Πετριτσείου Γυμνασίου.

Ώρα 11:00μμ: Φορέστε ότι άμπιτο θέλετε, δηλαδή τση αρεσκείας σας και ελάτε να συναντηθούμε στο πάρτι  μασκέ στο cafι bar Overdose.
                                                           
Παρασκευή 17/2

Ώρα 4:00μμ: Καλούμε όλους τσου μικρούς μας φίλους, μεγάλους και μικρούς ναρθείτε στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου θα έχουμε στρωμένα τραπεζάκια με τσι καρέκλες τους να πιτάρετε αποκριάτικες μάσκες, σκίτσα καρναβαλικά και κατασκευές γεμάτες χαρά και κέφι. Καλά καρναβαλοϊχνογραφήματα. Προσοχή πίκουλα κάμετε καλές πιτούρες γιατί θα κάμουμε μόστρα απ’ όξω από το Δημαρχείο του Ληξουριού!!!!

 Ώρα 9:00μμ: Επειδή καλύπτουμε ούλα τα γούστα στο Καρναβάλι, πάρτε τα αμόρε σας, τα φανερά και τα………… κρυφά και σας έχουμε  ετοιμάσει  μια μουσική βραδιά με την ορχήστρα  «ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ» στην αίθουσα του Δημαρχείου από λαϊκά και ασήκωτα μέχρι ρεμπέτικα της ……… «Καππαδοκίας»!!!
Είσοδος 2 ευρώ, το δείχνετε και παίρνετε το ποτό σας!!! Τα υπόλοιπα δωρεάν!!!

Ώρα 10:30μμ: Ντυθείτε γκρατζιώζα κουνελάκια, τεντώστε τ’ αυτάκια σας πάρτε τα καρότα σας και ελάτε μαζί μας στο cafι bar CENTRO να περάσουμε μια βραδιά κεφιού «Αχ ! Αχ! Κουνελάκια - κουνελάκια κουνήστε τα κορμάκια και ξεχάστε τα φαρμάκια!!!»

Ώρα 10:30μμ: Σας υποσχόμαστε να ζήσετε ένα παραμύθι «1000+1 νύχτες» στο cafι bar L.A Dreams, βραδιά γεμάτη έρωτα, τρέλα και κέφι. Σας περιμένουμε για να κάμετε τη μία νύχτα 1000 παραμυθένιες.

Ώρα 11:00μμ:  Ανηφορίστε  στο Space Club να απολαύσετε  ζωντανή μουσική και να διασκεδάσετε έως  το χάραμα με τους φαμόζους δικούς μας αρτίστες, Πάνο Μοσχόπουλο και Άννα Μαρούλη.

Σάββατο 18/2

Ώρα 11:00πμ: Μη λέτε πως το παραλείψαμε, είναι «Το Παιχνίδι της Βιτρίνας». Φέτος θα ανακατέψουμε τα αντικείμενα στις βιτρίνες για να κρύψουμε το αταίριαστο, και σεις αν έχετε τσερβέλο, βρείτε τα!!!

Ώρα 12:00πμ: Σας δώκαμε πολλές μέρες, δεν θέλουμε παράπονα, ούτε γκρίνιες…… ελάτε μασκαρεμένοι με τη παρέα σας να παραλάβετε τα έντυπα του «Κρυμμένου Θησαυρού για μεγάλους». Φέτος δεν θα βγάλετε ανάσα, γιατί είναι δεκάκις δισεκατομμύρια «φαρμάκι». Μια δυνατή πρόκληση για τους  «τολμηρούς». Να σας δούμε!!!!
Από σήμερα Σάββατο έως και Κυριακή 19/2 θα χαρείτε τις περαντζάδες με το Τρενάκι που θα ξεκινά από το άγαλμα του Λασκαράτου και θα πηαίνει βόλτα ολούθενε. Και πού εισάστενε το κλείσαμε ειδικά για σας!!! Καλές περαντζάδες!!!

Ώρα 4:30μμ: Το Ναυτοπροσκοπικό Σύστημα  Ληξουρίου οργανώνει για μικρούς και μεγάλους φίλους παιγνίδια παραδοσιακά και όχι μόνο στη πλατεία Ληξουρίου. Ελάτε να θυμηθείτε τα παλιά και να νιώσετε τση νεότητας εφκειά που κάνετε. Σε περίπτωση που ο καιρός έχει ζουρλαθεί θα μαζωχτείτε  ούλοι στο παλάτσο τση Πόλης (Δημαρχείο).

Ώρα 6:30μμ: Έγινε θεσμός η … εκπομπή «Ληξούρι έχεις ταλέντο». Λόγω μεγάλης ζήτησης θα γίνουν τα προκριματικά αυτή την ημέρα. Ετοιμαστείτε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας στο χορό, το τραγούδι, στην οργανοπαιξία και σε ότι άλλο εσείς επιλέξετε!!! Και όλα αυτά στο θέατρο τση πόλης μας. Η συμμετοχή σας θα μας δώσει χαρά!!!

Ώρα  9.30μμ: Πάρτι   μασκέ  «στο στέκι του Μπίλλυ» στα  Χαβδάτα.

Ώρα 9:30μμ: Ελάτε να μπαλάρετε με τη ψυχή σας στο  χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χωροπούλα» στο εξοχικό κέντρο «ΑΠΟΛΑΥΣΗ», του Μουρελάτου. Είσοδος 5 ευρώπουλα!!!

Ώρα 11:00μμ: Τα Λυκειόπουλα της Γ΄ τάξης σας προσκαλούν στο μασκέ πάρτυ που θα κάνουν  στο Space Club!!! Και μην ξεχνάτε………. πως οι πιο καλοί οι μαθητές είναι……… μασκαρεμένοι!!!

Κυριακή 19/2

Ώρα 3:00μμ: Ξεσηκωμός παντός τύπου, είναι η ημέρα αυτή με το Καρναβάλι των μικρών μας φίλων στη παραλία και στη Κεντρική πλατεία τση πόλης μας με  τη συνοδεία της μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου. Ο βασιλιάς Καρνάβαλος θα κάμει τη θριαμβευτική του είσοδο στη πόλη συνοδευόμενος  από  μαζορέτες της Σχολής της Ελισάβετ Λιβιεράτου,  μουσικές και το τρενάκι. Καλεσμένοι απ’ όλο το νησί θα απολαύσουν την παρέλαση των μικρών μας φίλων. Στη συνέχεια στο πάρκο η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου θα σονάρει ειδικά για σας αξέχαστες μελωδίες και αφού νετάρουμε μ’ αυτό, τα μπαλέτα τση Ελισάβετ Λιβιεράτου θα χορέψουν για σας όμορφες χορογραφίες. Τέλος  θα πλεχτεί το γαϊτανάκι από τους μαθητές του Β΄ Δημοτικού σχολείου με δάσκαλο τον Παναγή Ευθ. Μοσχόπουλο και έπειτα όλοι μαζί θα πάμε στο Κλειστό για να συνεχίσουμε με το παιδικό χορό. Εκεί θα έχει κλόουν, μπαλόνια, γλυκά και….. πολύ χορό. Σας ευχόμαστε «καλό  ξεκουδούνισμα»!!!!

Ώρα 5:30μμ: Πρωτοτυπούμε και τολμούμε να σας καλέσουμε στο απογευματινό μασκέ  πάρτυ  μπριτού μπατάρει ο ήλιος στο Overdose cafι bar.

Ώρα 8:00μμ: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Σκινιά σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, διοργανώνουν αποκριάτικο χορό στη ταβέρνα «ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ» με το μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε»

Ώρα 9:00μμ: Ραντεβού σε ένα ξέφρενο πάρτυ  μασκέ  με ελεύθερη αμφίεση στο Cozzy Internet cafι. Θα δοθεί βραβείο στη καλύτερη αμφίεση 50 Ευρώ, προσφορά της ipanema espresso.


Δευτέρα 20/2

Ώρα  3:00μμ: Τα Δημοτικούδια από Τετάρτη και απάνω έως και τη Α΄ Γυμνασίου ελάτε να παραλάβετε τα έντυπα του «Κρυμμένου θησαυρού για μικρούς», στην αίθουσα του Δημαρχείου. Βρείτε όνομα για την ομάδα σας και ελάτε μασκαρεμένοι!!!

Ώρα 7:30μμ: Μουσικό ταξίδι από τη χορωδία του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου στο Δημοτικό Θέατρο. Οι νότες θα είναι καλοτάξιδες και ντρίτες!!  Ωωω Ψυχή μου  σπετάκολο εφκείνο!!!!

Τρίτη 21/2

Ώρα 7:30μμ:   Οι  μαθητές των Δημοτικών Σχολείων τση περιοχής μας, θα παρουσιάσουν στο Θέατρο,  αποκριάτικα σπετάκολα. Θα χαρείτε τη «Λυσιστράτη»  από το Β΄ Δημοτικό και «4 ντάμες, ένας καβαλιέρος και ένας χορός»  από το Α΄ Δημοτικό. Έτσι μπράβο Δημοτικουδιά μου, σας χαιρόμαστε  που από μικροί μπαίνετε στο πνεύμα του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού.


Τετάρτη 22/2

Ώρα 7:00μμ: Επιτέλους  η μεγάλη στιγμή έφθασε!!! Έχεις ταλέντο; Απόδειξέ το και εμείς μετά θα σου κλείσουμε «συμβόλαιο» για παραπέρα!!!!  Τελικός του «Ληξούρι έχεις ταλέντο». Θα γίνει χαμός ταλεντάρες μας!!!!

Ώρα 10:30μμ: Βάλτε τσι πιτζάμες σας τσι ριγέ, τσι χνουδωτές και εφκείνες με το κορδόνι και αμολαριστείτε στο  πάρτυ  του Inside Bar με D.J. το Τάκη Νιάρο, για να θαυμάσουμε την καλύτερη πιτζάμα!!! Ένα τρελό «πιτζάμα πάρτυ» σας περιμένει!!!

Πέμπτη 23/2

‘Ωρα 5:30μ.μ: Στην αίθουσα του Θεάτρου ο Καραγκιοζοπαίχτης «Αλέξανδρος» θα σας παρουσιάσει το σπετάκολο « Ο Καραγκιόζης στο τρελό Καρναβάλι».
Είσοδος 3 Ευρώ για μικρούς και μεγάλους!!!

Ώρα 8:00μμ:  Μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ θα χορέψουν παραδοσιακούς  χορούς και θα συνεχίσουμε με αποκριάτικους και πειραχτικούς χορούς από παιδιά της Ανωγής στο Θέατρο Ληξουρίου. Θα ακολουθήσει, σε πρώτη παγκόσμια  κινηματογραφική προβολή «Ο Κεφαλονίτικος γάμος αλά Δαμουλιανάτα». Έπειτα  η χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» θα σονάρει όμορφα τραγούδια για εσάς.

Ώρα 10:00 μμ:  Ντυθείτε ότι και ότι, μην ξεχάσετε και τα βέντουλα και ελάτε στο cafι bar L.A. Dreams που κάνει πάρτυ ειδικά για σας  με θέμα «Ελεύθερη αμφίεση».

Ώρα 10:30 μμ:  Σας καλούμε μασκαρεμένους ή όχι για μια μοναδική βραδιά ρακόμελου στο cafι De javu.



Παρασκευή 24/2

Ώρα 4:00μμ. Στην αίθουσα του Δημαρχείου θα παραδοθούν τα έντυπα του «Κρυμμένου θησαυρού για μεγάλους» και θα δοθεί η τελευταία ερώτηση. Ερώτηση χειρότερη από το κώνιο που ήπιε ο … Σωκράτης!!!

Ώρα 8:00 μμ:  Έχεις πρόβλημα; Σε χτύπησε η οικονομική κρίση; Βρε χαζέ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!». Εμείς κλείσαμε με αυτά τα λεφτά και φέραμε ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ. Ελάτε λοιπόν στο Δημοτικό θέατρο να γδείτε μια παράσταση όλο γούστο από την ομάδα των Κολομπαίων, «Οι ψυχίατροι εν Ληξουρίω μέσω κρίσης!!!»
Στη συνέχεια από την Καρναβαλική Επιτροπή και όχι μόνο θα παιχτεί ένα ξαφνικό!!!!  «Όσα φέρνει ο άνεμος και η Τ.V». Έκπληξη!!! πάρτε μωρομάντιλα!!!!

Ώρα 9:00μμ: O Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Αθέρα σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνει αποκριάτικο χορό  με την ορχήστρα « ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ» 

Ώρα 10:00μμ: «Ντύσου αυτό που θα ήθελες να είσαι», και έλα στο Cafι bar ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας.

Ώρα 11:00μμ:   Κατά τα Μιχαλιτσάτα όπου είναι το γνωστό πόστο Space club, μαζοχτείτε για μια μοναδική βραδιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι, να ξεφαντώσουμε μέχρι πρωίας με τσου υπέροχους, Πάνο Μοσχόπουλο και Άννα Μαρούλη.

Ώρα 11:00μμ:  Εμείς κάνουμε τη νύχτα μέρα. Ντυθείτε στα λευκά και ελάτε για μια μοναδική «Λευκή βραδιά» στο Bar Inside.




Σάββατο 25/2

Ώρα 10:30μμ: Οι μικροί μας φίλοι από το «Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού» θα παραδώσουν τα έντυπά τους  στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Ώρα 11:30μμ: Οι ομάδες του «Κρυμμένου θησαυρού για μεγάλους», θα μαζωχτούν μασκαρεμένες στη πλατεία για διαγωνισμό «ΚΑΡΑΟΚΕ», με δύο τραγούδια τσι αρεσκείας σας η κάθε ομάδα και ένα έκπληξη από εμάς!!!

Ώρα 5:00μμ: Παιδικός Αποκριάτικος χορός στην αίθουσα του Δημαρχείου από το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «Το Καραβάκι», των αδελφών Βαλσάμου.

Ώρα 9:30μμ:  Με αφετηρία το Γυμνάσιο Ληξουρίου  θα γίνει η μεγάλη νυχτερινή έξοδος στους δρόμους τση πόλης με άρματα και μασκαράτες, αυτοφώτιστους και ετεροφώτιστους, κουρλούς και αλλοπαρμένους. Μαζί με όλο αυτό το ταρνανάι θα χαρούμε τους ξυλοπόδαρους, που δεν θα μας αφήσουν στιγμή ήσυχους!!! Η βραδιά θα κλείσει με χορό όλων των γκρουπ στο πάρκο τση πλατείας με τον μοναδικό D.J. Spyro Adilini, και ο ουρανός θα βαφτεί με χρώματα από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Ώρα 11:00μμ: Ελεύθερα σας λέμε ελεύθερα, όλα επιτρέπονται απόψε, βάλτε ότι θέλετε  και ελάτε στο cafι bar CENTRO να διασκεδάσετε έως να μπατάρει η νύχτα και νάρθει  η μέρα.

Ώρα 11:00μμ: Νύχτα είναι θα περάσει!!! Εμείς όμως σας προτείνουμε να περάσει με κέφι και πολύ χορό, στο μασκέ πάρτυ που  γίνετε ειδικά για σας, στο Space club με θέμα Black night.
  
Κυριακή 26/2

Ώρα 3:00μμ:  Με προπομπό τη Φιλαρμονική μας, μαζορέτες, άρματα, μάσκαρες, γέλια, ξεφωνητά και ασυγκράτητους χορούς θ’ αμολαριστεί η μεγάλη παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου. Όλοι μαζί, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο,  θα πάρουν θέση σε εφκείνη τη φιέστα. Το θερμόμετρο θα μπομπάρει. Εμείς θα είμαστε στις σφυγμομετρήσεις!!!
Στη συνέχεια  έχουμε τα αποκαλυπτήρια της προτομής  του «Φελόσοφου της πόλης μας»!!! Θα πέσει πολύ γέλιο!!!
Μετά  θα χορευτούν οι παραδοσιακές «Καντρίλιες» από μαθητές του Γυμνασίου με δάσκαλο τον Παναγή Ευθ. Μοσχόπουλο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεγελαστείτε από τη πολλή χαρά του γέλιου και δεν έχετε πάρει μαζί σας τα αποκόμματα της Λαχειοφόρου που οργάνωσε για σας το Ναυτοπροσκοπικό σύστημα Ληξουρίου, διότι στο σημείο αυτό θα γίνει η κλήρωση. Σας ευχόμαστε να είσαστε τυχεροί και αν δεν κερδίσετε μη στενοχωριέστε ………… κερδίζετε στην αγάπη!!!!!
Μη φύγετε!!! Έχουμε για σας τη ξακουστή ορχήστρα Jukebox band που θα ζεστάνει με τσι όμορφες μελωδίες την ατμόσφαιρα
Δεν τελειώσαμε ακόμα!!! Ήρθε η ώρα να κάψουμε το βασιλιά Καρνάβαλο με τη φροντίδα του συλλόγου «Ανδρέας Λασκαράτος». Και αφού νετάρουμε με όλα αυτά……….

Ώρα 8:00μμ: Η Τοπική Κοινότητα Καμιναράτων σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ διοργανώνουν  Αποκριάτικο χορό με το Μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε»

Ώρα 9:30μμ: Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Φιλαρμονικής Σχολής  Ληξουρίου  στο εξοχικό κέντρο «ΑΠΟΛΑΥΣΗ»  του Μουρελάτου στα Λέπεδα, με ζωντανή μουσική.  Για την οικονομική ενίσχυση της Σχολής 10 ευρώ.

Καθαρά Δευτέρα 27/2/2012

Ώρα 10:30μμ:  Ελάτε ούλοι στη πλατεία που θα σερβιριστούν λαγάνες κουκιά, χαλβάδες και μπόλικο κρασί και θα απολαύσετε παραδοσιακούς χορούς , όπως καλεί η μέρα, από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου «Χωροπούλα». Κούλουμα επίσης:
-          Στη ταβέρνα του Στάθη στα Κηπούρια με ζωντανή μουσική
-          Στη ταβέρνα του Γάτσουλα στα Χαβδάτα
-          Στα Χαβριάτα, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  «Η Αγριλιώτισσα» και το Τοπικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.  διοργανώνουν Κούλουμα με το Μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου