Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΒΙΒΙΑΝΝΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ: Συνεχής ανοδική πορεία στο χώρο της μόδας.



Σε παλαιότερο δημοσίευμά μας είχαμε αναφερθεί στη νεαρή πατριώτισσά μας, σχεδιάστρια μόδας, Βιβιάννα Μαραβέγια , ένα πραγματικά ανατέλλων αστέρι, στο χώρο της μόδας,  που μέχρις στιγμής αποσπά από τους ειδικούς του χώρου άριστες κριτικές.  

Η δραστήρια Κεφαλονίτισσα, συνεχίζει την ανοδική πορεία της και  αυτή τη στιγμή  κάνει διεθνή καριέρα, και κατακτά με τις μοναδικές δημιουργίες και προτάσεις της, τον συγκεκριμένο χώρο της μόδας  στη Μέση Ανατολή, και στο Ντουμπάϊ.

Οι δημιουργίες της, επίσης,  εκτίθενται μαζί με τις δημιουργίες άλλων επιλεγμένων μεγάλων σχεδιαστών, που αποτελούν μοναδικές και πρωτότυπες προτάσεις μέσω του μεγάλου online ισότοπου, Τέχνης και Μόδας, www.aura-b.com.  

Στις 22 Μαρτίου 2012,  συμμετέχει σε ένα διεθνές SHOWROOM στη Νέα Υόρκη.

Η χειμερινή collection της Βιβιάννα,   θα παρουσιαστεί στις 18 Μαρτίου 2012 στο ATHENS EXCLUSIVE SHOW,  στο Εκθεσιακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λ. Συγγρού.

Μπορείτε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί της, μέσω του site της  www.maraveya.com  

Εμείς πάντα περήφανοι για την πατριώτισσα μας, από τη Λακύθρα, Βιβιάννα Μαραβέγια και πώς να μην είμαστε, να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της αυτή και κάποια στιγμή να την δούμε το πρώτο όνομα παγκοσμίως στο χώρο της μόδας.   

Ας απολαύσουμε κάποιες από τις δημιουργίες της:




                            



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου